Emission 2018

Äg Brygghuset Finn!

Följ med på resan!

Brygghuset Finn föddes när tre Lundastudenter slog ihop sin hobby med ett projekt under utbildningen. Alla tre är kvar i det snabbväxande företaget. Drygt 320 engagerade aktieägare (tillika ivriga ambassadörer) har klivit ombord längs vägen.

Nu står Brygghuset Finn inför sin största utmaning hittills, och bjuder in dig att följa med på den löftesrika resan genom en nyemission av aktier. På denna sida finns investeringsmemorandum där du kan läsa mer om företaget, emissionen och framtidsplanerna. Investeringsmemorandumet finns både i en vacker version att läsa på datorn och en textversion du kan skriva ut. Här finns också anmälningsblankett för att delta i emissionen, guider för hur du tecknar dig och övriga relevanta dokument.

Emissionen löper från den 27 augusti till den 22 oktober 2018 och hanteras av Aqurat Fondkommission som anlitats som emissionsinstitut. Det går att teckna sig både via anmälningsblanketten och direkt på Aqurats hemsida på länk www.aqurat.se/brygghusetfinn med Bank-ID. Notera att det inte är möjligt att teckna sig före emissionen öppnar.
Vi tar gärna emot och besvarar era frågor på emission@brygghusetfinn.se.

Tillsammans äger vi!

Praktisk information!

Eftersom aktien inte är listad på någon handelsplats kan du inte placera den på ett investeringssparkonto (ISK) vid teckning, du behöver ange ett VP- eller depåkonto för aktierna. Du kan läsa mer om det i guiderna nedan.

Du behöver inte ange någon LEI-kod, både privatpersoner och företag kan helt enkelt lämna det fältet i anmälningsblanketten tomt.

Missa inte investeraravdraget! Om du köper aktier i företaget för första gången och inte har familjemedlemmar som äger aktier i företaget sedan tidigare, kan du dra av motsvarande halva investeringen när du deklarerar. Läs mer om avdraget på Skatteverkets hemsida.

The Beer

Brygghuset Finns sortiment befolkas av starka personligheter.
Ta en Finn, ta en till och hitta din favorit.